13 maart 2017

Zomeravondvoetbal

A.A.S. Autoschade Van Gils is trotse hoofdsponsor van het zomeravondvoetbal dat ieder jaar wordt georganiseerd door de voetbalvereniging V.V. Steenbergen.

Nieuw leven ingeblazen

Het zomeravondvoetbal wordt, na een onderbreking van 20 jaar, vanaf 2015 weer georganiseerd voor seniorenteams. In 2016 is besloten om dit ook voor de jeugd te organiseren. “Het zomeravondvoetbal werd voor het eerst georganiseerd in 1980. Helaas is dat na vijf jaar gestopt. Twee jaar geleden besloten initiatiefnemers het event nieuw leven in te blazen. Eerst alleen voor volwassenen en later ook voor de jeugd. Op dit moment zijn er maar liefst 28 seniorenteams, 6 damesteams en 35 jeugdteams!”, aldus Van Gils.

Trots

“Natuurlijk zijn we ontzettend trots dat we kunnen bijdragen aan dit sportieve event. Omdat het zomervoetbal plaatsvindt na het voetbalseizoen, vinden we het super dat het aantal deelnemers zo hoog is. Er worden namelijk geen trainingen en wedstrijden gepland na het seizoen.

Doel

Waar we dit voor doen? We willen het sporten onder volwassenen en jeugd graag promoten. Door dit event kunnen leden van V.V. Steenbergen acht weken langer voetballen. Een periode waarin het voetbal normaal gesproken stopt. De lach op ieders gezicht geeft de doorslag. Het geeft een goed gevoel om iets moois te kunnen doen voor de regio!’’

OVERZICHT

Locatie

A.A.S. Autoschadeteam Van Gils

Zomeravondvoetbal