29 juni 2016

Vertroeteldagen van Lotje & Co en A.A.S.

Lotje & Co heeft ons geraakt. Wat zij doen is méér dan het bieden van steun. Op het platform en de speciaal georganiseerde evenementen van Lotje komen gezinnen samen om ervaringen, zorgen en ideeën te delen. Op deze manier krijgen ouders, broers, zussen en naasten van zorgintensieve kinderen de mogelijkheid om in contact te komen met anderen die hetzelfde meemaken. Samen met Lotje bedachten we de ‘vertroeteldag’.

Vertroeteldag

Omdat we graag iets doen voor dit prachtige initiatief hebben we een de ‘vertroeteldag’ in het leven geroepen, speciaal voor families die door Lotje & Co worden gesteund. Voor een vertroeteldag wordt de auto van zo’n bijzonder gezin opgefrist en mooier gemaakt. Zo kan dit gezin tijdens een geheel verzorgd dagje met een glanzende auto op pad. Dit initiatief gaat in de komende maanden van start.

Lotje & Co

Deze stichting wil aan gezinsleden en naasten van zorgintensieve kinderen laten zien welke mogelijkheden er zijn voor deze zorgintensieve kinderen. Ook biedt Lotje een platform aan deze gezinsleden en naasten.

OVERZICHT

Locatie

A.A.S. Schadeherstel (hoofdkantoor)

Vertroeteldagen van Lotje & Co en A.A.S.