2 oktober 2016

Singelloop Breda 2016 – KWF

Wat is de Singelloop toch een feestje! Afgelopen zondag liepen we met heel veel plezier de 5 km langs de singels van Breda, omringt door een enthousiast publiek en veel muziek. Mede door het heerlijke zonnetje, de lieve supporters langs de kant en de fijne sfeer kon de run wat ons betreft niet meer stuk. We hebben onszelf verrast met de persoonlijke tijden die we hebben neergezet, al was dit natuurlijk niet het doel.

KWF

Wat dan wel? Deze keer wilden we graag lopen voor het KWF. Dankzij deze stichting kan veel onderzoek worden gedaan naar kanker en de genezing ervan. Door dit doel te steunen is er meer kennis, zijn er nieuwe successen en komen er betere behandelingen voor kankerpatiƫnten. Dankzij onze sponsor hebben we na de run een mooie donatie kunnen doen.

Samen

Tijdens het aftellen bij de start, kwam er een moment van besef. Het besef dat we als groep door zouden gaan tot de eindstreep. Dat iedere stap ons dichter bij de finish zou brengen.

Hoe mooi is het idee dat we door samen iets te doen voor het KWF, steeds dichter bij de dag komen dat er niemand meer hoeft te sterven aan kanker!

OVERZICHT

Locatie