12 december 2016

Pink Ribbon kerstballen bij De Dames van Hurkmans

Deze kerst krijgt een roze tintje bij De Dames van Hurkmans in Den Bosch. Niet alleen omdat het een mooie kleur is, maar ook omdat de dames zich door de verkoop van roze Pink Ribbon kerstballen in kunnen zetten voor deze stichting. ‘We vinden Pink Ribbon een prachtig initiatief. Het is fantastisch dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen aan dit goede doel’, vertelt mede-eigenaresse Mariëlle Hurkmans.

Verkoop kerstballen

De opbrengst van de roze kerstballen komt geheel ten goede aan Pink Ribbon. ‘Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de actie. Bijna iedereen die langskomt, neemt er eentje mee. De kerstballen gaan hier dan ook als warme broodjes over de toonbank’, aldus Mariëlle.

Geld inzamelen

De inzamelactie van De Dames van Hurkmans loopt tot de kerstdagen. Een kerstbal kost €5,- per stuk. Mariëlle: ‘Mensen die geen kerstbal willen, mogen natuurlijk wel een donatie doen!’

Pink Ribbon

Jaarlijks krijgen 10.500 vrouwen te horen dat ze borstkanker hebben. Eén op de acht vrouwen wordt getroffen door de ziekte. Pink Ribbon zet in op preventie en vroegtijdige opsporing. Daarom maakt de stichting borstkanker zichtbaar tijdens de kerstperiode.

 

Pink Ribbon De Dames van Hurkmans A.A.S.

OVERZICHT

Locatie