15 maart 2019

NLdoet: ook A.A.S. doet mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart was het zover: NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland waar ook de leden van het Koninklijk Huis elk jaar aan meedoen. En dit jaar ook een aantal collega’s van het team van A.A.S.! Wij stroopten onze mouwen op om een jongerencentrum in Breda op te knappen.

 

NLdoet


Oranjefonds
NLdoet is een initiatief van het Oranjefonds: het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Het Oranje Fonds is een Nederlandse stichting die aan stichtingen en verenigingen financiële middelen verstrekt ter versterking van de sociale kant van de samenleving. Het fonds werd opgericht in 2002 en was het nationaal huwelijksgeschenk aan koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Zij zijn ook beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds.

nldoet

Opknapbeurt
Het jongerencentrum kon inderdaad wel een opknapbeurt gebruiken. En dankzij de verf die Vanesch Verf uit Tilburg heeft gesponsord zag het er na afloop een stuk gezelliger uit!
Het jongerencentrum waar wij de muren hebben geschilderd is een project van studenten van de opleiding Social Work. Zij hebben deze klus aangemeld bij NLdoet.

Tot volgend jaar!! #nldoet

www.nldoet.nl
www.vaneschverf.com

 

OVERZICHT