8 augustus 2016

De Dubbeldam Groep steunt KWF!

Dubbeldam staat achter het KWF en wil graag een handje meehelpen om te zorgen dat er op een dag niemand meer aan kanker sterft. Daarom heeft de groep zich met het KWF verbonden als zakenvriend. ‘Iedereen kent helaas wel iemand die met deze ziekte in aanraking komt. Er is veel onderzoek nodig om kanker beter te kunnen behandelen, alle beetjes helpen. Daarom steunen we het KWF’, aldus Raymond Dubbeldam, directeur van de Dubbeldam Groep.

Jubileumjaar

In het kader van het 50-jarig bestaan doet het bedrijf hier nog een schepje bovenop: ‘Dit jaar hebben we tijdens de viering van dit jubileum donaties ingezameld van onze klanten en leveranciers. Ook loop ik samen met collega’s en relaties op 19 november 2016 de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Voor ieder van hen die eerder finisht dan ik, stort ik een bedrag van €50,- aan het KWF. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk sponsors te vinden voor de run en voor andere activiteiten die we dit jaar en in 2017 willen organiseren. Ons uiteindelijke doel is om als zakenvriend €12.000 per jaar op te halen voor het Kankerfonds!’.

KWF

KWF financiert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek, beïnvloedt beleid en deelt kennis over kanker en de behandeling ervan. Hiervoor werft KWF fondsen en werkt samen met partijen die bijdragen aan kankerbestrijding.

 

OVERZICHT

Locatie

A.A.S. Dubbeldam Schade Hardinxveld-Giessendam

De Dubbeldam Groep steunt KWF!