2 januari 2016

Het dreamteam van A.A.S. Autoschade Nistelrode

Nadat een klant zijn herstelde auto had opgehaald bij schadeherstelbedrijf A.A.S. Autoschade Nistelrode zei hij het volgende: ‘Onze auto is uitstekend gemaakt en zo mooi gepoetst dat hij bij wijze van spreken zo de showroom in kan. Super bedrijf, hele goede service!’

Afstand tot de arbeidsmarkt

De medewerker die hier verantwoordelijk voor is, heet Mark. Tot voor kort had hij, zoals dat heet, een afstand tot de arbeidsmarkt. Sinds drie maanden werkt hij met veel plezier bij A.A.S. Autoschade Nistelrode. Hij zit hier dan ook helemaal op zijn plek. Eigenaar Mariëlle Hurkmans vertelt er graag over:

‘In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we bekeken of we iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst konden nemen. Iemand tipte mij over Mark, die op dat moment thuis zat. We hebben hem uitgenodigd voor een gesprek en er was meteen een klik. We wilden hem graag een kans geven en zodoende kon hij hier aan de slag.

Na een proefperiode van twee maanden zouden we kijken of hij hier een baan krijgt. Die proefperiode is inmiddels voorbij. We hoefden er geen seconde over na te denken: Mark mag blijven! Ook de begeleiding van Mark is goed geregeld. Een paar uur per week komt er een begeleider langs die zich helemaal richt op het welzijn en de ontwikkeling van Mark.

Aanvulling op het team

Mark is een mooie aanvulling op ons team! Hij moet wat vaker rusten dan een ander en daar geven we hem natuurlijk de gelegenheid voor. Soms moeten we hem zelfs afremmen in zijn enthousiasme. Zo leuk vindt hij het!

Het is de missie van Mark om iedere auto brandschoon af te leveren. Aan alle positieve reacties merken we dat dit zeer gewaardeerd wordt door onze klanten. Kortom: Mark is voor mij een waardevolle toevoeging voor ons team waar ik nog iedere dag blij mee ben!!”

OVERZICHT

Locatie

A.A.S. Autoschade Nistelrode

Het dreamteam van A.A.S. Autoschade Nistelrode