6 juli 2016

De Dames van Hurkmans

Wauw! Dit is wel even wat anders dan een standaard autobedrijf. Als ik binnenstap in de autoboetiek van Janita en Mariëlle Hurkmans in Den Bosch is dit het eerste wat in me opkomt. Nieuwsgierig loop ik van het ene hoekje naar het andere, overal is iets nieuws te ontdekken. Aan alles hebben ze gedacht: mooie occasions, leuke hebbedingetjes, een speelhoek voor de kids, een hip interieur, goede koffie en… MVO. De Dames van Hurkmans weten wat een vrouw nodig heeft!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Dames van Hurkmans zijn namelijk vanaf de start van het bedrijfsconcept volop in de weer met MVO. ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we erg belangrijk. We hebben bijvoorbeeld bewuste keuzes gemaakt bij de inkoop van het interieur, de hebbedingetjes in onze shop en de spullen die we gebruiken in de werkplaats. De led verlichting in de garage en de kindermeubeltjes gemaakt van van sloophout uit India in de speelhoek zijn bijvoorbeeld duurzaam’.

A.A.S. de dames van hurkmans

Werkplaats

Vanuit de boetiek is de werkplaats, waar onder andere schadeherstelwerkzaamheden worden uitgevoerd, goed zichtbaar. Als ik naar de verlichting kijk zie ik inderdaad led lampen hangen. Ook de spuitcabine is bijzonder. Deze all-in-one cabine, waarbij de auto in dezelfde cabine efficiënt wordt gespoten en gedroogd, is door de energiebesparing een milieuvriendelijke oplossing voor het spuiten van auto’s.

Events speciaal voor vrouwen

Ondanks de korte tijd dat de autoboetiek is geopend, hebben de dames al grootse plannen voor maatschappelijk betrokken events en workshops. Speciaal voor vrouwen door vrouwen. ‘We willen ons bij deze evenementen richten op veiligheid, gezondheid en lifestyle. Zo willen we bijvoorbeeld workshops geven over technische vaardigheden zoals het wisselen van een band of het bijvullen van de koelvloeistof’. Ik wens De Dames veel succes met al deze mooie ideeën die dit jaar nog worden uitgevoerd. Ook nieuwsgierig geworden? Neem dan hier een kijkje of loop even binnen, je bent van harte welkom!

 A.A.S. de dames van hurkmans

OVERZICHT

Locatie

A.A.S. De Dames van Hurkmans

De Dames van Hurkmans