14 juni 2019

A.A.S. Autoschade Van Jaarsveld opent deuren voor leerlingen

jongeren inspireren
Bij Autoschade Van Jaarsveld in Culemborg staan de deuren regelmatig open om leerlingen te ontvangen. Om hen een inkijkje te geven in het mooie vak van schadehersteller.
Want dat het een mooi vak is, is één ding wat zeker is! Harold Domensino, de bedrijfsleider, heeft regelmatig contact met scholen in de buurt. Hij geeft aan dat het ontzettend belangrijk is om goede contacten met scholen te hebben. Om jongeren te inspireren voor het vak van schadehersteller is kennis nodig; en die kennis kun je opdoen door bijvoorbeeld een kijkje te nemen bij een schadeherstelbedrijf !

van jaarsveld

enthousiaste reacties
Leerlingen van de plaatselijke scholengemeenschap kwamen lang bij A.A.S. Autoschade Van Jaarsveld. Daar kregen zij een rondleiding, een presentatie en er mocht daadwerkelijk een stukje van een auto gespoten worden. Achteraf waren er enthousiaste reacties van de leerlingen, iets wat Harold Domensino vaker hoort. Hij vertelt: “We organiseren regelmatig dit soort middagen. In overleg met de school stellen we een programma samen en dan vullen wij de middag zo boeiend mogelijk in. We weten dat jongeren het leuk vinden om zelf iets te doen, dus dan is een stukje spuiten natuurlijk super interessant. Tijdens de rondleiding door het bedrijf en de presentatie die we geven krijgen ze een zo goed mogelijk beeld van de branche.”

 

OVERZICHT

Locatie